Uveden sustav upravljanja kvalitetom (HRN EN ISO 9001) te sustav upravljanja okolišem (HRN EN ISO 14001)

U želji za neprekidnim poboljšavanjem udjela na tržištu, poslovnog položaja i ugleda u društvu tvrtka je uvela sustav upravljanja kvalitetom prema normi HRN EN ISO 9001:2015. Također, uveden je sustav upravljanja okolišem HRN EN ISO 14001:2015.

Politika kvalitete i okoliša

U cilju ostvarenja kvalitete i zaštite okoliša te postizanja visokog stupnja učinkovitosti svih procesa koji uključuju razvoj i proizvodnju živog vapna, hidratiziranog vapna, frakcioniranog kamenog agregata te uslugu gospodarenja otpadom, uspostavili smo, primjenjujemo i kontinuirano poboljšavamo integrirani sustav upravljanja prema međunarodnim normama HRN EN ISO 9001:2015 i HRN EN ISO 14001:2015.

Svi zaposlenici GIRK Kalun d.d. dužni su postupati prema postupcima integriranog sustava upravljanja, poštivati načela struke, zakonske i tehničke propise, zahtjeve kupaca i ostale primjenjive zahtjeve.

Nastavi čitati

Firmi GIRK Kalun d.d. dodjeljena "Zlatna kuna" za 2004. godinu

ŠIBENIK - Najuspješnijim tvrtkama u 2004. u Šibenskoj županiji dodijeljena su tradicionalna priznanja Zlatna kuna.

U kategoriji srednjih poduzeća Zlatna kuna pripala je drugu godinu zaredom drniškoj tvrtki GIRK Kalun, kao jednoj od rijetkih koja se u Dalmaciji bavi baznom industrijom. Kalun ima i tri kamenoloma vapnenca, te jedan kamenolom kvarca. U 2004. ukupni prihod povećan je 25 posto, a veći su bili dobit i izvoz.